Forum

26 tydzień (redrosse)
Co do porodu w szpitalach, to lepiej zasiegnąć ogólnych opinii na temat danej placówki. Bo porod w szpitalu może być lepszy nawet niż w prywatnej klinice. Ja rodziłam w szpitalu państwowym i miło wspominam ten czas. Miałam świetną opieke medyczna i szybko doszlam do siebie po porozie.
(więcej...)

2
Ból pleców (Majaaa)
Nie przejmuj się, ja tez tak mialam. Wiele kobiet tak ma i nie ma w tym nic dziwnego, na Twoj kregoslup przeszedl dodatkowy ciezar dziecka a kregoslup nie byl przyzwyczajony do dodatkowego obciazenia. jesli masz jakies mocniejsze watpliwosci to po prostu wybierz sie do lekarza i powiedz mu o swoich dolegliwosciach. na pweno Ci pomoze
(więcej...)

2
23 czy 26 (fiona)
Ja sie chcialam dowiedziec jak to jest z tym slyszeniem dzwiekow przez dziecko. na jednym z for przeczytalam ze dziecko zaczyna odbierac dzwieki z zewnatrz juz w 23 tygodniu ciazy natomiast tu napisane jest ze w 26 tygodniu. Ktora informacja jest prawdziwa?
(więcej...)

1
Świadomość dziecka (Adela)
Witajcie drodzy forumowicze. Na tej stronie przeczytałam bardzo ciekawą rzecz, a mianowicie to, że dziecko w brzuszku wie kiedy jest ciemno a kiedy jasno. Czy jest to prawda? Jak uważacie?
(więcej...)

1
poród w 26 tygodniu (Renata)
U mnie w rodzinie córka mojej ciotki urodziła chłopca w 26 tygodniu ciąży. Dziecko jest w strasznym stanie lekarze nie dają mu szans na przeżycie, a jeśli przeżyje to będzie miało niedorozwój. Kochani czy znacie podobne przypadki co było z takimi dziećmi, czy jest jakaś szansa, że dziecko będzie zdrowe?
(więcej...)

1
uczulenie co robić? (Daria)
Hej, dziewczyny jestem w 26 t.c. i dopadło mnie dziwne uczulenie pojawiają mi się czerwone krostki na rękach i nogach, lekarz zalecił pić wapno, ale po tym wcale nie schodzi. Może miałyście podobny przypadek? Nie wiem co robić
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest mniejsze: kałuża czy morze?

psychiatria_2.jpgendokrynologia_otylosc_4.gifdroga_do_akademii.jpgnadcisnie_6.jpgpodstawy_psychofarmakologii.jpgopowiesci_o_raku.jpg